Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik żywienia

i usług gastronmicznych

 

Deklaracja

dostępności

RODO

 SZKOŁA
   - Samorząd
   - Rada Rodziców
   - Biblioteka
   - Wolontariat
  - Sport szkolny
Szczęśliwy numer
 
 Strona archiwalna
 PROJEKTY
  Eramus+
 PARTNERZY

 

Cennik wyrobów cukierniczych

Pracowni Gastronomicznej

na rok 2022

Wkrótce nowe ceny wyrobów

Ciasteczka kruche:


 

- Kocie oczka        -    
- Słoneczka -    
- Słowackie -    
- Wiatraczki -    
- Orzeszki puste -    
- Orzeszki z kremem czekoladowym   -    
- Rurki puste -    
- Rurki z kremem budyniowym   -    
- Babeczki puste  -    
- Małe babeczki z kremem kajmakowym -    
- Małe babeczki z kremem budyniowym i owocami  -    
- Ciasteczka owsiane   -    
- Rogaliki drożdżowe z marmoladą  -    

 

Ciasta:


 

- Malinowa chmurka        -    
- Szarlotka z budyniem -    
- Szarlotka wykwintna -    
- Sernik orzechowy -    
- Sernik z brzoskwiniami -    
Sernik na cieście kakaowym  -    
- Piernik z masą i powidłem -    
- Rolada z jabłkami i cynamonem -    
- Ciasto ucierane ze śliwką lub brzoskwinią   -    
- Karpatka -    
- Kremówka  -