24.04 - 28.04.2023
Poniedziałek |
|
Zupa grysikowa (450ml) |
|
Kotlet pożarski (100g) Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g) Surówka wielowarzywna (100g) Kompot wieloowocowy (200ml) |
|
Wtorek |
|
Zupa ogórkowa z ryżem (450ml) |
|
Klops pieczony wieprzowo drobiowy (100g) Ziemniaki z koperkiem i masłem (200g) Marchewka z groszkiem (80g) Kompot wielowarzywna (200ml) |
|
Środa |
|
Zupa ziemniaczana (450ml) |
|
Bigos z pieczywem (350g) Herbata z cytryną (200ml) |
|
Czwartek |
|
Rosół z makaronem (450ml) |
|
Pieczeń ze schabu z sosem (100g) Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g) Sałatka z buraczków (100g) Kompot wieloowocowy (200ml) |
|
Piątek |
|
Kapuśniak z pieczywem (450ml) |
|
Zapiekanka makaronowa z warzywami i serem (350g) Herbata z cytryną (200ml) |
Jadłospis przygotowany jest zgodnie
z obowiązującym programem nauczania