Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik żywienia

i usług gastronmicznych

 

Deklaracja

dostępności

RODO

 SZKOŁA
   - Samorząd
   - Rada Rodziców
   - Biblioteka
   - Wolontariat
  - Sport szkolny
Szczęśliwy numer
 
 Strona archiwalna
 PROJEKTY
  Eramus+
 PARTNERZY

 

24.04 - 28.04.2023

Poniedziałek

Zupa grysikowa (450ml)

Kotlet pożarski (100g)

Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)

Surówka wielowarzywna (100g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

Wtorek

Zupa ogórkowa z ryżem (450ml)

Klops pieczony wieprzowo drobiowy (100g)

Ziemniaki z koperkiem i masłem (200g)

Marchewka z groszkiem (80g)

Kompot wielowarzywna (200ml)

Środa

Zupa ziemniaczana (450ml)

Bigos z pieczywem (350g)

Herbata z cytryną (200ml)

Czwartek

Rosół z makaronem (450ml)

Pieczeń ze schabu z sosem (100g)

Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)

Sałatka z buraczków (100g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

Piątek

Kapuśniak z pieczywem (450ml)

Zapiekanka makaronowa z warzywami  i serem (350g)

Herbata z cytryną (200ml)

 

Jadłospis przygotowany jest zgodnie

z obowiązującym programem nauczania